VEELGESTELDE VRAGEN

HEB IK EIGEN SPORTMATERIALEN NODIG?

In eerste instantie kun je bokshandschoenen en scheenplaten van ons lenen. Wij gaan ervan uit dat je als lid op termijn je eigen materialen aanschaft. Deze kan je bij ons bestellen of op eigen gelegenheid aanschaffen. Wij zullen je adviseren welke materialen voor jou het beste zijn.

Zorg dat je gemakkelijke sportkleding aantrekt met voldoende bewegingsruimte!

MAG IK EEN PROEFLES MEEDOEN?

Wij willen jou graag onze trainingen laten ervaren, zodat je zelf kunt bepalen of het iets voor je is. Mocht je geïnteresseerd zijn in een proefles dan ben je welkom tijdens een van onze lessen. Vul dan het proeflesformulier in op om een datum te prikken. Let dan wel op om je sportkleding mee te nemen. Wil je van te voren eerst nog wat informatie, dan mag je ook een keer komen kijken of telefonisch contact met ons opnemen

WAT ZIJN DE DE BETALINGSMOGELIJKHEDEN?

De contributie wordt maandelijks door middel van automatische incasso van uw rekening geïncasseerd. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk om via de pinautomaat, betaalverzoek of contant te betalen. De contributie dient in alle gevallen in de eerste week van de maand voldaan te worden.

IS HET MAANDELIJKS OPZEGBAAR?

Afhankelijk van het gekozen abonnement is maandelijks opzegbaar mogelijk. Wij hanteren wel 1 maand opzegtermijn. Als wij geen uitschrijving via het uitschrijfformulier ontvangen blijft de contributie doorlopen.

IS ER EEN PARKEERPLAATS?

Jazeker hebben wij een parkeerplaats! De ingang is te vinden aan de CBS-Weg. Google Maps

G-FORCE GYM IS AANGESLOTEN BIJ

HEB JE VRAGEN? NEEM DAN GERUST CONTACT OP!

info@g-forcegym.nl

+31 (0) 6 50 25 43 71

Kloosterweg 1,
6412 CN Heerlen